Industrija popotniških blogov je v vzponu že kar nekaj let in iz dneva v dan imamo ustvarjalci vsebin na spletu po vsem svetu večji vpliv in smo bolj prepoznavni v skupnosti. In nič drugače ni v Sloveniji. Po nekaterih podatkih se več kot 90% Slovencev odloča za samostojno raziskovanje naše lepe deželice, od teh pa naj bi jih dobrih 50% ideje za svoje izlete iskalo na spletu – blogih in YouTubu.

Ustvarjalci spletnih vsebin smo v očeh obiskovalcev naših strani vidni, kot zaupanja vreden vir aktualnih informacij tako o idejah za izlete, kot tudi za vse druge nasvete v povezavi s pohodništvom, bivanjem v naravi, prehrano… Sem spada tudi pohodniška oprema, oblačila, obutev, izkušnje z vodenimi ogledi, adrenalinskimi doživetji, pa nasveti kje prespati, kam iti na dobro kosilo in še veliko več.

Ker obiskovalci izletniškega portala in YouTube sledilci z ustvarjalcem vsebin navežejo poseben odnos, skoraj že kot da bi se poznali, bralci bloga in YouTube gledalci nasvete oz. priporočila sprejmejo precej drugače, kot klasične oglase, bolj kot prijateljska priporočila, kar v končni fazi tudi so.

Izletniški portal Vnaravo.si je ideja, ki je v meni tlela že več let. Odločitev za blog v katerem bom na svoj način opisoval naravne in kulturne znamenitosti Slovenije, podajal ideje za izlete, vabil ljudi v sredogorje in visokogorje, ter podajal koristne informacije glede preživljanja prostega časa v naravi, se je rodila jeseni leta 2020.

V raziskovanju Slovenije izjemno uživam, pa tudi k pisanju se spravim brez večjih težav. Verjetno se ta entuziazem pozna tudi pri bralcih, saj je blog že v prvem letu presegel 10.000 obiskov v mesecu (v letu 2022 pa 30.000 obiskov mesečno). Ta obisk pa se v povprečju samo še dviga, saj so obiskovalcem strani na voljo vedno novi in novi članki ter video vsebine z originalno in kvalitetno vsebino. Poleg tega pa blog in nasploh znamka Vnaravo postaja vedno bolj prepoznavna med ljubitelji preživljanja prostega časa v naravi.

Po dobrem letu sem se odločil in blogu priključil Youtube kanal, ki je bil sprva samo video podpora blogu, a sem kmalu uvidel, da ima tudi video zapis svoj čar. Blog sicer ostaja primarna oblika podajanja idej za izlete, a tudi knjižnica na Youtube kanalu postaja vedno bolj polna zanimive in kakovostne vsebine.

Ker pa živimo v časih socialnih omreži pa se seveda “spodobi”, da ima Vnaravo.si tudi svoj instagram račun in FaceBook skupino, kjer svojim sledilcem Slovenijo predstavljam skozi sliko, video in kratke opise.

Odprt sem za številne oblike sodelovanja. Dogovorimo se lahko za sponzorirane članke, kjer obiščem in izkusim vašo ponudbo in jo kar se da pristno opišem in podam oceno. Lahko se dogovorimo tudi za preizkus pohodniške in gorniške opreme, ter opis izkušnje pred, med in po uporabi.

V večjem obsegu se lahko dogovorimo za promocijo določenih destinacij, krajev, znamenitosti… Vse te stvari so lahko kombinacija bloga, fotografij in video vsebin.

Stran Vnaravo.si je prilagojena tako, da so oglasni prostori kar se da dobro vidni in oglaševalcem prinesejo dolge oglede.

Tudi če potrebujete kvalitetne fotografije in video posnetke najrazličnejših slovenskih znamenitosti in skritih kotičkov, vam lahko priskočim na pomoč.

V manjši obliki se lahko dogovorimo za obisk zanimivih jam, pa tudi vodništvo po lepotah nad zemljo je stvar dogovora.

V kolikor imate še kakšno idejo za sodelovanje, kjer vam lahko priskočim na pomoč mi pišite in skupaj bomo pogledali kaj in kako lahko sodelujemo.

Zagotovim vam profesionalen odnos, kvalitetno in vidno vsebino.

Stopite z mano v stik preko E naslova info@vnaravo.si.